О мени

Рођена сам 31. маја 1997. године у Београду. Ишла сам у јаслице Чаролије и вртић Дуга на Врачару. Завршила сам ученик Огледне основне школе Владислав Рибникар у Београду. Од првог до четвртог разреда мој учитељ је био Драган Петровић. У VII и VIII разреду сам похађла двојезично одељење, одељенски старешина Проф. Љиљана Мијаиловић.

Ту се завршава моје детињство и ту је крај овог сајта.

2008. године сам победила на такмичењу Општине Врачар у рецитовању, а на такмичењу Града Београда сам остварила пласман на Републичко такмичење под именом Песниче народа мог, које је одржано 16. и17. маја 2008. године у Ваљеву.

Атеље за примењену уметност у Дечјем културном центру Београд, којим је руководила Биљана Стаменковић, похађала сам од фебруара 2003. до јуна 2010. године. Своје појединачне и групне радове, углавном од глине, али и таписерије, накит, хеклање, излагала сам на неколико заједничких изложби чланова Атељеа. Први пут сам самостално излагала у Витрини Малог хола ДКЦ Београд у априлу 2005. Иста изложба је од 16. до 20. маја 2005. била постављена и у мојој школи (погледајте). Трећа самостална изложба одржана је од 30. маја до 6. јуна 2008. у Библиотеци моје школе (детаљније).

Волим да волонтирам и до 20010. сам влонтирала:
Поносим се што је 2010. године мој рад изабран за званичан поклон деци учесницима 41. сусрета деце Европе - РАДОСТ ЕВРОПЕ (погледајте фотографије).


На овој страници налази се виртуелна изложба мојих радова...